Představuju si jaké to bude,
až konečně někde napíšu
jak se jmenuju.
Moje vlastní jméno,
to, které nosím co jsem živá,
těch několik písmen,
jedno očárkované,
a zbylých šest krátkých.
Až bude na co být pyšná,
na samý konec svého textu,
ho napíšu rozšafně,
ale bez jediné ozdoby,
označím si ho napořád.