to jsem fotila já
Do temnoty pohled plachý
Kde hučí hrozně hnusné nic
Zježily se mi chlupy strachy
Odvahu sebrat musím... sic
Neřeknu svým nočním můrám
Běžte ode mě navždy pryč
Ať zakřičet mohu hurá
Do díry pekel z plných plic
To musel být silný zážitek, když z toho vznikla tahle nádhera.
12.09.2024 22:31:00 | Jiří I.Zahradník
do pekel ať jdou můry,
podívej se nahoru,
vločky se ti topí na víčkách
20.07.2024 22:23:08 | nerez
Krásný komentář, díky...
na víčkách vločky
když venku mňoukaj kočky
a určitě dnes
zaštěká i pes
...a zažene můry můrovatý
20.07.2024 22:27:12 | Anfádis
Chřtán převelice zajímavý ;-))
Text vtipný
Pocit podobný názvu básně
A další krok ...
Hurá ...
Hurá ...
***
Jdu do toho s Tebou.
***
Ať se Ti daří.
20.07.2024 21:56:27 | Fialový metal
A já ti děkuju
Za přízeň
A přeju ti
Ať se máš fajn.
Hurá!
A ať o splínech
Nemáš žádný šajn
:)*
P. S. Ten chřtán, viď...taky jsem si říkala :D
20.07.2024 22:03:13 | Anfádis