Vnitrobloky jsou zjevně na sporo
pozůstalí zápolí s lenorou
jen málo movití stále jsou tu
starší muž za garde pojal routu
Většina tvorů touží po lásce
hledá ji pod sluncem na procházce
při odezírání na dívčích rtech
vzácně ve zmrzlinových kornoutech
je čas spotřeby - ledových tříští
Co ještě přinesou týdny příští
překotně vydávané úspory
útrata - budoucnosti navzdory