Motivace

Motivace

Anotace: Vše je o rozumu.

 

Dokonalé osobnosti

Jen pravdou, vírou

charakterem, úctou a pokorou

dosáhneš tak daleko

a staneš se oblíbeným člověkem

v kolektivu…před všemi

které motivací probudíš

k úžasným výsledkům.

 

Autor Krahujec, 20.07.2024
Přečteno 51x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí