Trpělivost ta mi schází
Neklid všude doprovází
Trpělivost ta mi chybí
Potom dělám hloupé chyby
Nevědomost je tak sladká
Proč neotevřít jí svá vrátka?
Proč se musím dál tak ptát
A pak hořce litovat
Že čeho jsem se bála jen
Je dnes smutný běžný den
Proč vědět jistě tak moc bolí
A není to jen malou boulí
Co za chvíli se ztratí
A budem zase svatí
Je to rána hluboká
Co nezmizí ani do roka
Ponesu ji sebou navždy
Jak dopustit se vraždy
Jen já jsem tu teď obětí