Náhody neexistují (?)
Mám pocit, že nic nechápu,
způsob, jakým se věci dějí,
když teď zavírám další etapu,
otázky mi v hlavě znějí.
Úkolem nemožným je uklidnit mysl,
přemítám a vracím se do minulosti,
s pocitem, že najdu hlubší smysl,
v tom, jak a proč šly za sebou ty události.
Bůh, vesmír, osud... čí je to vina?
Možná jen výplod mysli, hovadina.
Přečteno 105x
Tipy 20
Poslední tipující: K8OS, MatyhoZmaty, CoT, Marten, Jordliana, Kubíno, martinaV, IronDodo, Tom4594, Alala, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)