Prostě žít...

Prostě žít...

Mocná touha letět vzduchem

Vznášet se tichem vesmíru

Mít šanci vidět svět z výšky

Nejen pohledy z letadel

Nečíst si o tom je z knížky

Prožít to vše přímo je sen

 

Mít lásku plnou smíchu

Nesnít o tom ale s ní žít

Nemyslet na to co bude potom

Radovat se z toho že jsem

Užívat si život, plný malých zázraků

Být dospělým i malým dítětem

 

Mít život pestrý

Touhy své si plnit

Vesmír svůj mít plný dětí

A večer dalekohledem hvězdy honit

S ženou se milovat

Děti vychovávat

Z maličkostí se radovat

Prostě žít …..

Autor Aramgad, 22.07.2024
Přečteno 72x
Tipy 10
Poslední tipující: Pettie, Jan Kacíř, jort1, IronDodo, Tomcat, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc krásné.., milá Aramgadko :-)*

23.07.2024 00:06:17 | Ondra

líbí

Děti vychovávat není jednoduchá věc,ale tvá básnička má srdíčko.

22.07.2024 21:18:00 | mkinka

líbí

Děkuji

22.07.2024 21:18:34 | Aramgad

líbí

Rádo se stalo a přeji hezký večer

22.07.2024 21:20:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí