Kniha života
Otevírám knihu,
stáří už ji dohnalo,
nahlížím do řádku
co životem se prohnalo.
Kapitol je mnoho
spousta z nich i hřejí
děkuji, za krásné dětství
stejné druhým přeji.
I to mládí bylo krásné
plné různých vzruchu,
balilo mne za svůj život
strašně hodně kluků.
Vzala jsem si spolužáka
ze základní školy
náš život je celkem klidný,
má i svoje story.
Padesátka uplavala,
tak jak celý život
blížíme se rychle k cíli
hlavně, že je živo...