Leckdo je ve stavu jak zákon káže
jsem plně při smyslech - můj pohled váže
v barvě lapis lazuli čtvero vážek
jen půldruhého metru od mé paže
to že štěstí bývá značně nejisté
dokazuje záhy vážek čtyřlístek
letní vánek jej odvál neznámo kam
bez jejich společnosti zůstávám sám
Já zase v lese potkala vážky
Snad, že si mám více vážit
Všeho toho, co je mi dáno
Že si mám přát a bude mi přáno
Co si mám přát, je mi nad slunce jasné:
Kéž jsou všechny bytosti šťastné :-)
24.07.2024 10:23:43 | kozorožka