Na kraji
Zase posloucháš
Panenku na kraji nebe,
představuješ si a vymýšlíš,
co všechno by se ještě mohlo přihodit,
jak by ses mohla mít ještě líp,
a co bys pro to mohla udělat.
Neboj, pořád tě mám ráda
dokonce mi někdy scházíš,
když ustane tvůj nadějný tón,
mívám z jeho ticha starosti,
ale teď ho slyším znova,
a vím že ve mně pořád jsi.
Byla jsi hluboko schovaná,
ale zase tě mám na kůži,
tak povídej, přeháněj,
chci vědět co smím napáchat.
Kolik mi hrozí škod,
a co se ještě může stát?
Přečteno 70x
Tipy 11
Poslední tipující: Gaspi03, kudlankaW, IronDodo, Ano, Verunka1, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (0)