Osude fuck off!
Osude dals mi tak málo času
a ještě jsi ho domrvil
a hleď - já hrdě se nesu
a zpívám jak rád jsem žil
Nemůžeš mou duši připoutat k lůžku
ač vím jak bys to rád
já zas a zas prostředníček zvednu
a řeknu fuck off akorát!
Cítím optimismus, já si také včera dala panáka,ale Malibu.Proste něco to chtělo,i když normálně nepiju.Jsem ráda, že píšeš a delis se kamaráde zlatý.
24.07.2024 08:00:54 | mkinka