Dopis z vězení
nic nezmění
u zamřížované
svobody
u nevyslovitelné
škody
jsou slova jako prach
co sedá na misky vah
převáží pokání vinu
jak ráno kocovinu?
Jsi má sázka na jistotu...tvá díla opravdu stojí za to! Moc ráda tě čtu...
24.07.2024 16:31:42 | cappuccinogirl