Blbé cizí hovory
Někdy nelze neslyšet
Toužím se rychle schovat
Dovnitř hluché komory
Slova rychle útočí
Na bubínky
Na kůži
Na krk
Na hruď
Na oči
Nesmím otevřít pusu
Pak bych je mohla spolknout
V břiše mít tolik hnusu
Fuj
Fuj???
Tož příště radějc stůj
přímo za řidičem
ten nebude snad mluvit o ničem
a ještě bude rád, že mu kreješ záda
a děláš protihlukovou stěnu...
páč on to chudák musí poslouchat celej den
a vyskočit z okna za jízdy nelze:-)))*
24.07.2024 22:49:08 | cappuccinogirl
já umím blbé lidi ignorovat,
říct jim ať neotravují,
ale raději se světu vyhýbám...
24.07.2024 22:10:22 | nerez
Já jsem chodil kdysi s jednou holčinou, a ta mi vyprávěla, źe při návstěvě Prahy ji hovor dvou lidí v tramvaji zaujal tak, že přejela asi o pět stanic. Tak ne všechny hovory jsou fuj (a to s sebou měla malýho synka:-))
24.07.2024 19:35:13 | Ž.l.u.ť.á.k.