Po slzách si dávkuju
Jed strachu
Že se jednou
Smutné budou válet
Mé vroucí city
U cesty v prachu
Nikdo je před bídou neochrání
Stanu se pouhým zrníčkem Země
Jaké to bude
Já nemám zdání
Nebe Peklo krásná je pohádka
Teď jenom čekám
Smrt až mi jemně
Zaťuká
Na vrátka
P. S.
Safra. Ale co chudinky city?
myslím, že z vroucích citů, co najednou ocitnou se v prachu, by mohlo vykvést drobounký voňavý kvítí... tahle představa by se mi líbila...
Dnes bez žertů, tohle dílečko je na smutnou notečku**
26.07.2024 14:15:34 | cappuccinogirl