Šťastný zítřek je jen fikce,
sen, co nemá mantinely.
Existence - prázdná piksle,
my dychtivě ji otevřeli.
Užij dnešek jak carpe diem,
na zlou věštbu kašli.
Nebojuj s vlastním stínem
a miluj, koho máš-li.
Navzdory osudu co nejvíc smát se,
než přijde žal, který je jistý.
Víra hoří jak odpad na skládce
a bůh má rád i ateisty.
"Víra hoří jak odpad na skládce
a bůh má rád i ateisty."
výborné dvojveršie!
26.07.2024 15:23:50 | Pettie