Toulky přírodou, časem
rozptýlen do nekonečna
s minulostí v zádech
je tak dýchavičná
cesta životem
Jednoho dne však
spojí se s osudem
a je náhle
JASNO
...
..
.
Vnitřní klid
promluvil svým
tichem
Každého dne s osudem spojena
je cesta života nekonečná
Každičkou chvíli se s osudem zamotá
v kruhu či elipse, ve smyčkách věčna
A vnitřní klid je oázou to ustát
Páč jízda životem, často je hustá
28.08.2024 15:30:06 | šuměnka