Dědeček
Dědeček měl svoje kouzlo
svoji chůzi houpavou,
zdědili ji skoro všichni
lehce šmrncla také mnou.
Dědilo se spostu věci,
vděk patří těm nehmotným,
srdce zlaté pekařové
to je to, o čem hovořím.
Život by dal pro rodinu,
taky aji za druhé,
za války pomáhal kde jen mohl,
mohlo to byt i osudné.
Měl velikou rodinu
já byla na konci chvostu
možná chtěl,
aby si táta mámu vzal,
teď mu můžu vyzvednout
už jen poctu...