až všechna má zvířata
budou za duhovým mostem
až se má rodina přestěhuje do fotoalba
a dům se stane tichým a velkým k nepřejití
(nebo k nepřežití?)
až se na svůj svět budu dívat
ve starých týdenících
a venku budou jen lidi,
co nevidí své děti ani psy
protože oni se na svůj svět
dívají do mobilů
všichni rorýsi odletí
..budu stará
Dnes je silnej den na skvělý dílka. Moc ráda jsem si přečetla i to tvé... Úplně souzním, vidím to stejně*
27.07.2024 13:57:09 | cappuccinogirl