Vzhůru dolů

Vzhůru dolů

Občas vánek, občas hurikán.
Občas spánek střídá myšlenkový plán.
Jednou jsi nahoře, pak zase dole,
má to vše cenu? Přemýšlíš směle.

Chvíli se snažíš, chvíli se necháš vést.
Někdy však tušíš, že se můžeš splést.
Oči tvé nelžou, stačí se zeptat,
zrcadlo, ukaž mi, co mám teď zastat.

Houpu se sama, na stromě vysokém,
krása je všude, kam oko dohlédne.
Vidím tu tebe, tak jako před lety,
už se však neptám, zda je to prokletí.

Pravda je alibi, které si vytvoříš.
Někdy je taková, jakou si zasloužíš.
Láska je odpověď, co nezná meze,
Láska existuje nad všechny teze.
Autor vanile_life, 27.07.2024
Přečteno 61x
Tipy 7
Poslední tipující: martinaV, Jordliana, Ž.l.u.ť.á.k., Kubíno, MatyhoZmaty, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Láska je odpověď,velmi pěkné.

27.07.2024 09:38:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí