4obdobÍ

4obdobÍ

Sněhurko ze země čara,
ve žluté zářiš, až do překrásného jara.
V pestrosti sama sebou si léto objala,
jakou by si mě v podzimu do svého nitra pozvala?
Počkám si až spadne první list,
pak budu moci další krásy tvého srdce číst.
V roku poznání, bude celá báseň,
složená, jako z tvých sesbíraných vlasů třáseň.
Autor zde.neck, 28.07.2024
Přečteno 57x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Ondra, Jordliana, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Velmi pěkné.

28.07.2024 12:42:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí