,, Je to vyloženě typ pláče,
takový ten, který si počká,
zaútočí až za rohem, tak aby
tě při něm nikdo neviděl.
Když to mělo být snadné a
nikdo tě předtím nevaroval,
ale najednou v tom jsi, sama,
a je to nějak podezřele složité.
Jako když pevně doufáš,
že to zkrátka vyjde - musí,
ale pak ti zbyde jen strach,
provázený smutným pocitem.
A nikdo by o tom neměl vědět,
protože by ti takhle být nemělo,"
napsala jsem chvíli poté, co mi
těsně za rohem, začaly téct slzy.
Některé věci nelze nahradit,
popírala jsem to od rána, a
došlo mi to až teď, poté co jsem
uslyšela své myšlenky a pustila je ven.
Ty svý myšlenky jsi pustila ven tak, že jsem jich i já teď plná... snad si s nimi poradím, každopádně děkuju, že jsem tohle mohla číst.
28.07.2024 15:56:07 | cappuccinogirl