vzpomínám...
když ještě cloumal s námi stud
a přesto už jsme to hráli na osud
nevinnost nám nebyla cizí
dospělost dávali jen v televizi
stavěli jsme zámky vzdušné
v dospívání vskutku krušném
"my nikdy nebudeme jako oni"
doteď mi to v duši zvoní