Po včerejších hodech
pár piv a pár schodech
probral jsem se kdesi
kde fakt býti nechci.
Za prasečím chlívkem
se zabláceným ksichtem
polonahý v trenýrkách
ponožkách a lakýrkách.
Co se to včera stalo
že mám tu ustláno
a kde jsou moje šaty
a hodinky od táty?
To ta tmavá Krasomyla
co se mnou v baru pila
a šeptala mi o ložnici
přitom byla loupežnicí.
...a místo lásky přišli bratři
dostal jsem jen co mi patří
odevzdal vše bez skrupulí
a ještě dostal po papuli.
Jo před loupežnicí, co má divoký bratry se musí mít jeden na pozoru:-)))*
29.07.2024 16:33:51 | cappuccinogirl