Anotace: ...
někdy mně vážně chybí něco
něco...
co nelze lehce popsat slovy
jako když házíš kosti psovi
jako když vaříš jenom z vody
jako když seješ pole neorané
jako když měníš jednou pro vždy dané
jako tvá matka, která mění
tvé sny, jež vůbec nedocení
dělá z nich svoje vlastní vize
čte v tobě prý, jak v prázdné knize
kde nejsou slova, přec není prázdno
třeba jen strachem v hrdle váznou
kde chybí láska
kde není ctěna
život mi spadl, jak pivní pěna
chuť s vůní tolik vytoužená
vyčpěla někam do ztracena
to jádro pudla však leží v Tobě
sám v sobě pohřbený
sám v prázdném hrobě
Život se rozpouští...do dnů
Někdy jsou plné, někdy zdá se ti být všechno prázdný, o ničem
Však sami řídíme si, každej ten svůj vůz
Tak snažíme se být všichni "co nejlepším řidičem"
Čendo vždycky se u tebe ráda začtu, děkuji.
30.07.2024 13:46:00 | cappuccinogirl