Nad ránem mizí mi obrazy
Co chtěla jsem vyšít na polštář
Namalovat na hedvábný šál
A vyrýt do balvanů skály
Však denní svit snění pokazí
Přiběhu již bledne krásná zář
Přeju si přec aby mi dál lhal
A touhy ve svobodě vlály
Pěkná, Anfádisko:.*
03.08.2024 12:14:54 | Ž.l.u.ť.á.k.
Děkuju :)*
03.08.2024 12:29:36 | Anfádis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?