V životě jsem zažila dost...
Dost bolesti a strastí.
Dost utrpení, život v pasti.
Dost jizev na těle i duši.
Ta deprese mi asi sluší.
V životě jsem zažila dost...
Dost lásky, upřímné něhy.
Dost štěstí, život nádherný.
Dost síly překonat hory.
Žít život, depresi navzdory
nevím proč, bych řekl, že jsi taky pokřtěná,
a jsme u toho, zda jméno determinuje...
nedokážu vnímat za bolest někoho, kdo mi
ubližuje, tak to na mě působí
30.07.2024 18:57:09 | nerez