Co se mi vybaví - při prožitcích v létě
zda-li mám obavy o klima na planetě
Jak vnímám úzkosti - vnitřní nepokoje
Pobyty v místnosti - povím jaké to je
Někde život v létě podobá se vánku
nedaleko Léthé - místě zvaném Cancún
Je podoben filmu - vždy při zpomalení
snad vzrostlému jilmu jemuž rovno není
/:šťastní jsou tam lidé na sebe laskaví
dvakrát jeden týden ve víru zábavy:/
Ach snící poeto život je tak krátký
prožij toto léto - oblékni si plavky
Ostych nezdolá tě - vstup do biotopu
obnažen až k patě - vykroč směle k tropům