Ležela tam opuštěná
Jako v menopauze žena
Jak ohlédnuvší se žena Lota
Jedna pánská hnědá bota
Není nikdo, kdo jí shání
Poblíž druhá není k mání
Ani noha, co by padla
jako pohled do zrcadla
do té boty, co tu leží
Na ničem už nezáleží
Poznání - je navždy SAMA!
Buď to bude melodrama
Anebo si poradí ...
Vlastně jí to nevadí
Konečně má dvojče z krku
Nedává se do úprku
aby ho hned hledala,
svobody se vzdávala
Vždyť může být jedna z mála
co v područí nezůstala
Co v područí- v podnoží!
A už mizí v zároží....
:)
Člověk kolikrát hledá inspiraci, o čem napsat a ona se válí na zemi...
20.08.2024 16:44:38 | Koala
:^)eště že se tam neválí samotná autorka, i když změna perspektivy taky není k zahození..
20.08.2024 22:15:10 | Ano