Anotace: ...
v hlubinách stínů ukrývá se
nechce se nechat polapit
minuty z vteřin v čase-bytí
hodiny z minut k nedožití
život je vlastně parazit
a tak si říkám, dost už bylo
času, kdy slunce nesvítilo
kdy zahřmělo, pak dlouze lilo
jsem autor a ty Krakatit
s tichostí mělčin v celé kráse
v bublinách prostor rozpíná se
to ega občas v hlase znějí
kdy hádají se na terase
o tom, kdo z nás je větší prase
koho, že chyba tvá či její?
„Stojíš mi vole na mé trase“
každý z nás přeci domnívá se
jen má je pravda
a ty snaž se
své hříchy zcela napravit
jdem stále spolu
při tom zdá se
oba, že chceme
zastavit