@
Sociopati
V nitru kudlu si brousí
hlavně na slabé.. ženy.. i děti
by manipulací docílili
bolesti své oběti.
Prolhaní, zlý a narušení
bez výčitek svědomí
ničí psychyky.. životy
i lidské osudy.
Sociopati, pohrávají si
s námi MOCÍ …
bohužel z míst i v práci
nadřízených
i na školách jako vyučující.