Anotace: ....
všechno se vrací
i když nechceš
v zrcadle vidíš něčí tvář
směje se na tě
jindy brečí
vzpřímeně stojí
pak zas klečí
často je smutná
když mezi řečí
polibek dá si, na vlastní tvář
cídit to zrcadlo?
to nemá cenu
je to jak chytat stovky blech
jež utekly ti a teď se smějí
ty nechytíš už
bez pardonu
to jsi zas,….
víš co
a to mi věř
ta reflexe, je brána z ráje
kterou tě jednou vyženou
a všechno marno
nyní zdá se…
skutky tvé vždy tě
doženou