Včera ráno jsem napsala
Černou křídou do komína
Budu jiná
Budu pilná
Nebudu moc ani líná
Mě nezláká čertovina
Schlíplý večer s brekem přišel
Zase vinna
Zase vinna!
Dneska ráno píšu směle
Černou křídou do komína...
Ta smělost ti sluší
líbí se mi, jak komínu přibližuješ duši...
je krásně smělá,
získala si mne...zcela,
ty Anfí andělský kvítko, utržený občas z čertovic zahrádky:-)**
02.08.2024 14:31:25 | cappuccinogirl
Ccicci
Srdíčko štědrý milý a zlatý
Děkuju ti
Prosím teď všechny hodný svatý
Ať ti můj pozdrav donesou
A ňáký krásný verše ti přednesou
:))
Jenom tobě
:)**
02.08.2024 15:04:26 | Anfádis