Skočila do mého snění
Cítím ji funět za krkem
Tlustou zlou psychopatickou
Zachraňuji se úprkem
Překáží mi stíny noci
Bojím se a těžkne mi dech
Jsem tak sama bez pomoci
Už je na mně navalená
~~~
Přispěchal silák Svítání
Zřejmě poslední z princů třech
Šikovný a nejmilejší
A že neštěstí zabrání
Saň se strašným jménem Úzkost
Svým mečem ubodal k smrti
~~~
Ptáte se
Co je k snídani?
Lívance
Kafe
A strdí
Silák ať úzkost zahání,
však pojistila sis to ještě snídaní
lívance kafe med
(to je fakt silná snídaňová trojka)
já dala bych si hned:-)))
03.08.2024 15:47:47 | cappuccinogirl
Já teda taky :))
Měla jsem vločky s mlíkem :))
03.08.2024 18:08:09 | Anfádis
Teď jsi Vladěnko Moravačku dostala, musela jsem se vzdělat co je STRDÍ, fakt jsem to ještě neslyšela ...Básnička moc hezká...
03.08.2024 11:34:54 | Marťas9