Rybí...

Rybí...

Krásná, milá,

víno pila...

aby se mi zalíbila.

Nebo já jí?

Kdo ví?

Co jí

se honí hlavou..

rezavou...

 

Miláčku,

pojď ke mně..

do mě...

vstup

a objímej mě..

slovně..

Zanech pravdu

na prahu.

Dveří.

Stěží...

budeme hrát hru na lásku.

V sázku

dáme sebe.

Zebe

mne z těch dnů...

bez tebe.

 

Kdo tu mluví o morálce?

Ten, kdo kroužek zlatý v kapse

schová?

Vždy, když přijde...

Zas... a znovu...

A zpět na prst nasadí jej 

při své cestě..

ku domovu....

 

Autor Ryby, 03.08.2024
Přečteno 76x
Tipy 12
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, Marťas9, martinaV, mkinka, Jordliana, Exnerka, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hmmm...tohle píše sám život-tvojí rukou... Skvělé dílo.

03.08.2024 22:35:46 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji cappu :-)

04.08.2024 21:24:32 | Ryby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí