Anotace: ...
na miskách vah ....
važ nevyřčená slova
ať ke slovu se hlásí jakkoli
byť jenom zvukem
vlnou budou znova
nad loukou letí, lesem
nad poli
..
najdou-li srdce
jež lásku marně volá
či smutnou duši, která žadoní
jak vodní vír
roztáhnou svoje kola
u vnitřních dveří
drze zazvoní
..
hej hola, je tu
vůbec někdo doma
překupník má své
tajné finesy
pak srdce s duší
obě vlastně chromé
vidí v nich anděly
za zády s nebesy