Hanba

Hanba

Hanba vyšla z módy
tak se nerozčiluj
a pěj na vše ódy
a okolí miluj.

Pokud ti to nejde
dostaneš nálepku
co dnes na tom sejde
ty zlej dobytku.

A fair play už není
to co bývalo
muž v ringu mlátí ženy
a to bolelo.

Autor Ďábel sám, 05.08.2024
Přečteno 46x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Marten, CULIKATÁ, martinaV, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí