Tak jsem nám uvařila čaj.
A myslím na ně
Teď když jedu zpátky.
Stromům září listí
Ve zlaté hodince.
Mátový na žaludek
Bylinky na duši.
Zápach nemocnice
Záchvaty hysterie
Zase samota.
Slýchám teď
Že je důležité
Pečovat o pečující.
To já mám vyřešené
Dám si dva čaje.