Týden je krátký
na to,
co bych chtěl
ale dlouhý
na to,
co nechci.
Kdybych tak čas
pozastavit směl ,
aby by byl život
zase pestrý.
Ne jako dnes
kdy srdce tápe po citu
a kouká do nebes
ze dna úkrytu.
Skvělé podání toho, jak zvláštně nám ten čas někdy utíká...někdy máš chuť ho popohnat...a někdy...nestačíš brzdit*
06.08.2024 18:22:15 | cappuccinogirl