Jak zápach stojaté vody,
jak reklamní doprovody,
jak zkrocení pegasů,
zákeřný výstřel od pasu,
nic pozitivního není,
když lhostejnost zplení
krajinu v krasohledu
do řečiště jedu,
když je láska minulost
a srdce křičí:
dost,
dost!
To znam
07.08.2024 20:00:44 | CoT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?