Ne nepodobně jako ušlechtilý život
zlaté vlasy dětství vždy končí fází sivou
dnes bude má poslední noc v Jeseníkách
na cestu mi k tomu stará lampa bliká
v podvečer při západu slunce požívám sekt
hotelové balení dvě deci STOLZENFELS
Přijela vozem americké produkce
dlouhonohá žena jala mě za srdce
patřila majiteli horského komplexu
s deseti nemovitostmi v širším kontextu
mladší než on byla o dobrých patnáct járů
jistěže se poznali u skleničky v baru
platí od nepaměti že muž s postavením
mnoha usedlostmi skutečně značným jměním
může získat pro sebe dívku o dost mladší
ten kdo má zdroje - o ty přeci vždycky kráčí
Slunce ulehlo spěšně do korun smrků
Jak mám klidně spát - docela bez ústrků