Tvoje náruč? Chladná cela.
Slova z ledu - odumřelá
zpomalují srdcebití
a my uvnitř rozbití
nahmatáme střepy
ve snaze je slepit
lepenkou přetvářky
do bezedné flašky
a naše splašky vět
nechají zrezivět
ten svět studený
do pekla na zemi.
Tak to na být. To je správný. To se mi líbí. Piš dál. Neprestavej.
08.08.2024 09:00:35 | CoT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?