Miminka
Zmizeli jste, jak pára nad hrncem...
Začali jsme mít strach,
že pozornosti od nás bylo mnoho.
S vnoučkem se skláním nad keřem
náhle křičí...tam se něco pohlo...
Hned byl den krásný,
naše ještěrky vzácný...
Oči klesají níže k zemi...
Je vás více, už se znova směji.
Máte tady miminka,
sotva se asi vylíhla.
Běhají jak splašené,
neublížíme vám, věřte né...
Asi jste zůstali na vše sami
rodiče do vínku vám život dali.
Papejte, sluňte se, nabírejte sílu,
brzy bude zima,
k přežití je třeba mít víru...
jéé a nebude foto? :)
08.08.2024 09:46:06 | Chane
Vložila jsem tady to foto miminek, jestli pak je najdeš. Už nám i malinko poporostli. Divoké jsou ale pořad stejně, měj se hezky...
16.08.2024 10:12:15 | Marťas9
Ráda bych je vyfotila, pohybujou se ve skace, jsou fakt malinké tak 6cm dlouhé, ale strašně plaché a rychlé. Pokud by se mi to podařilo dám to tady, když tak Ti napíši. Dneska jsem jim tam házela malé žížaly, tak mám snad plusové body.
08.08.2024 12:23:57 | Marťas9