Memoáry

Memoáry

Zástupy nadějí
mění se v tíhu
život jde snadněji
v pokorném tichu
a dávná příkoří
mění se v prach
srdce ti zahoří
a spálí strach.

Krůček jen malinký
s pocitem klidu
vzpomínáš na zvonky
na první třídu
tam kde jsi vyrůstal
změny jsou vidět
tam kde jsi dříve stál
teď se chceš stydět.

Nejdu dnes po zpátku
to bloudí myšlenky
vzpomínky na matku
a první skleněnky
a tak tu bloumám
s pocitem hladu
s citem svým cloumám
a chtěl bych radu.

Autor Ďábel sám, 08.08.2024
Přečteno 59x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, Marťas9, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, Iva Husárková, Chane, Exnerka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Velmi pěkné, působí přesvědčivě a hodně lidsky.

08.08.2024 10:10:22 | mkinka

líbí

děkuji

08.08.2024 10:10:52 | Ďábel sám

líbí

Rádo se stalo.

08.08.2024 10:20:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí