8.8.

8.8.

Jen dál plyne mi den za dnem,
Miláčku, to zvládnem´,
říkáš....
Jenže já nevím,
jsem stále tak sama...
Noc za nocí,
stále bolíš mne
v mém srdci...
Pověz, prosím,
jak ještě dlouho
bude mé tělo
volat touhou
po Tobě?
Vzlety a pády
máme se rádi
milujeme, nemilujem´
rozbíjíme,obnovujem´
s šíleností
dvou bytostí
milovat se dosytosti
chci!
A celá má bytost
Tě stále volá....
pojď ke mně..
A miluj mě... Jemně....
Prosím....
Tak kde jsi?
Kde jsi...
Kde jsi....

Autor Ryby, 09.08.2024
Přečteno 64x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Bolíš mne... ach... kurva!
:-)
To nic, jen jsem si taky zabásnil:-)

10.08.2024 16:06:50 | Ž.l.u.ť.á.k.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí