@
Touhy náruživé
Dívky, ženy, děvky s mokrými klíny
netrpělivý.. čekající na spojení
s pořádnými, okouzlujícími muži
s velkými koulemi..a penězmi.
Hledají a nenalézají
muže, milence k zajištění
aby své nejen hmotné touhy
naplno uspokojily!!!
Můj ty smutku...
Ona se nějaká časem najde i pro tebe, a budeš jí milovat i když za každý rande zaplatíš... 2000,-/hod... uvidíš:-)
10.08.2024 14:45:08 | Ž.l.u.ť.á.k.