To život po nicotě
Mrzáci a chamraď
to jsou amputace i havěť umrzlá.
Chudáci a žebrota
to je smrad i utopická choroba.
Boháči a zloději
to jsou pijavice, lži i proradní vrazi.
Psychouši, blázni
v hovnech se hrabou
až pojídají své stávkující démony
a plivají do vzduchu nejapné žerty.
Hle, to život po nicotě matně tepe
a střílí šípy na terč poskvrněné krve
člověče nezlob se
tunel je na dosah
a zapalovač nemáš v ruce
má ho žhář ostudy
ale ty synku jej haš
jsi dobrým příkladem
tak si to k sakru nepokaž.
Andělská svoboda lásky
nás všechny smrtelníky patrně peříčky nespasí
holuběnko leť a miluj filantropy
oni toho běsů, dolem mdlým pádem
světů tmavých, upřímně řečeno ohořele litují.
Přečteno 69x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Anfádis, Kubíno, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)