Stárneš

Stárneš

Anotace: Při pohledu na našeho šedivého pejska, vznikla tato básnička.

Stárneš

Stárneš,
i Tebe stáří tíží
nemusíš se bát,
rodinka s láskou na tě dohlíží.

Zestárneme spolu
v radosti i v bolu.
Bude to jak na houpačce
nahoru a dolů.

Budeme se tulit
smát se, nebo bulit.
Budeme i mlsat,
ležet nebo trsat.

Budeme se léčit
navzájem se řešit.
Ošetřím Ti bolinko,
lehneš mi na kolínko.

Já Ti za to poděkuji
kožíšek tvůj zpusinkuji
řeknu, že jsi zlatíčko
naše černé klubíčko.

Autor Marťas9, 11.08.2024
Přečteno 45x
Tipy 11
Poslední tipující: Kan, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, Marten, jort1, Chane, Iva Husárková, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí