Cyklistika

Cyklistika

Do recepisu si napíšu:
cyklistická projížďka,
za účelem zesílení stability
mého mentálního zdraví.

A tak šlapu do pedálů,
do zad mi paří sluníčko,
nedobrovolně poslouchám cvrčky,
hlasitější než sluchátka.

Pak chybuju u řazení,
ze vzpomínky na tebe,
mi málem spadne řetěz,
to bych ti nedarovala.

Proč jen mi nezbývá,
než se stále zastavovat,
a zvažovat čím jsem,
čí jsem a kdo jsem?

Vyrazila jsem na kolo,
ale minulo se to účinkem,
i přes ideu částečné spásy,
jsem stále stejně ztracená.
Autor Střapaté ptáče, 11.08.2024
Přečteno 36x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., Tomcat, Iva Husárková, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí