Zvláštní ale nádherné přátelství

Zvláštní ale nádherné přátelství

Anotace: Jedna má část chce aby sis tyhle řádky přečetla, druhá křičí že to nikdy nesmím dopustit. Tak to nechám na osudu, našla ses v tomhle?

Jsi úplně jiná, než koho jsem kdy poznal
Jsi úplně jako já, než jsem z popela povstal
Kdykoliv instagram od tebe mi zazvoní
Mám takový pocit, že se mé srdce zastaví
Ty už jsi dávno spala a já byl pořád vzhůru
Bylo mi jedno, že pracuju na spánkovém dluhu
Jediné co jsem chtěl bylo slyšet tvůj hlas
Ten zvuk co mi přináší do života slast
Možná mi věříš a možná taky ne
Vím že společné setkání nás nemine
Jak by taky mohlo, když si tak moc rozumíme
Proč nám na sobě záleží si vysvětlit neumíme
Ty se v sobě vyznáš líp než já v sobě sám
Jediné co chci od kamarádství je dostat co dám
Tohle to splňuješ, takže jsem rád že tu jsi
I když něco pokazím vím že ty odpustíš mi
Pokazím toho hodně, ale budu se pořád snažit
Myslím že tvého přátelství nemůžu se nabažit
Chci abys věděla že mi na tobě zaleží
A mrzí mě že lidi kolem tebe se jako já nesnaží
Tím nemyslím že já jsem ten nejlepší
Ale udělám vše, ať nám přátelství vydrží
Autor Samurajj, 13.08.2024
Přečteno 62x
Tipy 11
Poslední tipující: Aramgad, Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Koralína, cappuccinogirl, Exnerka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pouto dvou...moc hezké...

13.08.2024 10:41:51 | cappuccinogirl

líbí

Možná by se v tom měla poznat každá :))

13.08.2024 08:04:27 | Exnerka

líbí

Ano, pokud někdo v tomto vidí svého kamaráda, tak má šťastný život.

13.08.2024 11:44:57 | Samurajj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí