neVA

neVA

Víš jak moc,
a co síla?
Kdepak je asi něha,
kam schovala se víra.
Nevolal o pomoc
Je jaká byla
Když člověk uléhá
Svěrák bytí srdce svírá.
Schází
Scházíme se uvnitř
Někdy tělo nám umírá.
Neva,
Z leva přijde chvíle pravá
Buch buch srdce zdravou krev zase nasává.
Tak pojď, ještě žiješ.
Pro co jiného jsi na světě ty bambulo
Než ať se v ránu na sebe usměješ.
Autor zde.neck, 13.08.2024
Přečteno 47x
Tipy 9
Poslední tipující: karolinakarol, Iva Husárková, Psavec, Ondra, martinaV, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí